Τεστ ταχύτητας

0
ΛΑΛ
0
λάθη
00:00
Χρόνος

Συμβουλές

Προσπαθήστε να μην εξετάσουμε το πληκτρολόγιο, θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά όπως σας πρόοδο μέσα από τις ασκήσεις που θα βρείτε γίνεται ευκολότερη και τα δάχτυλά σας θα αρχίσουν να κυκλοφορούν χωρίς συνειδητά να αποφασίσει ποιο δάχτυλο συνδέεται με τις οποίες κλειδί.
Όπως μπορείτε να μάθετε να πληκτρολογήσετε, να δούμε πάνω από το πληκτρολόγιο για να δείτε ποιο δάχτυλο στη χρήση. Μην φοβάστε να κάνετε ένα λάθος - αν το κάνετε, το πρόγραμμα θα σας δείξει το σωστό κλειδί για να χρησιμοποιήσετε. Αν το κλειδί είναι σωστό, αυτό σημαίνει πράσινο, αν είναι λάθος - τότε το κόκκινο.
Νεοαποκτηθείσες γνώσεις αμέσως προσπαθήστε να βάλετε για κάθε μέρα τις ανάγκες του υπολογιστή σας, τίποτα καλό από αυτό δεν θα.
Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα. Αν δεν έχετε ορίσει χρονοδιάγραμμα για την εκμάθηση είναι πολύ εύκολο να βρει μια δικαιολογία για να μην εξάσκηση.
Κρατήστε ένα μάτι για τον αριθμό των λαθών που κάνετε και να επικεντρωθεί στη μείωση των λαθών σας σε μελλοντικές δοκιμές παρά την αύξηση της ταχύτητας πληκτρολόγησης. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η αύξηση της παραγωγικότητας.
Μπορείτε να το βρείτε χρήσιμο να πω ήσυχα το όνομα του κλειδιού, όπως μπορείτε να χτυπήσει. Μην αφήνετε τα λάθη σας να σας κάνει να χάσετε την καρδιά? Δακτυλογράφηση αφής είναι μια ικανότητα που μπορεί να μάθει από την πρακτική.
Να είστε υπομονετικοί. Μόλις έμαθαν οι σωστές δάχτυλο πληκτρολόγησης πρότυπα, την ταχύτητα και την ακρίβεια συμβεί φυσικά.
Μετακινήστε μόνο το δάχτυλο για να χτυπήσει ένα κλειδί. Μην επιτρέπετε σε άλλα δάχτυλα για να περιπλανηθεί μακριά από την αποδιδόμενη κλειδιά γραμμή στο σπίτι τους.
Τα δάχτυλά σας θα πρέπει να είναι τα κλειδιά σειρά στο σπίτι και τα χέρια σας θα πρέπει να κλίση στην ίδια γωνία με το πληκτρολόγιο. Μην αφήσετε τους καρπούς σας να γίνει τεμπέλης και ακουμπούν το γραφείο ή το πληκτρολόγιο.
Πρακτική κάθε άσκηση αρκετές φορές μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τις ικανότητές σας πληκτρολογώντας.
Μην χτυπάτε τα πλήκτρα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη δυνατή δύναμη. Χαλαρώσει μεταξύ των λέξεων με την ανάπαυση όλων των δέκα δακτύλων επί της επιφανείας των πλήκτρων.
Για να ξεκουραστούν ένα χέρι, χωρίς ενεργοποίηση των πλήκτρων, ρίχνετε και τα πέντε δάχτυλα ταυτόχρονα οπουδήποτε στην επιφάνεια του πληκτρολογίου.
Πατήστε το σύμβολο του κάθε κλειδιού ελαφρά, αλλά ευκρινώς με ένα δάχτυλο τη φορά, προσέχοντας να μην πατήσετε κατά λάθος ακούσια κλειδιά.
Για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επανάληψη, πατήστε και κρατήστε πατημένο ένα δάχτυλο στο επιθυμητό πλήκτρο. Σηκώστε το δάχτυλο για να σταματήσει αυτόματη επανάληψη.
Πληκτρολογώντας παιχνίδια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βελτιώσει την ταχύτητα δακτυλογράφησης σας και την ακρίβεια. Καλή διασκέδαση ενώ μπορείτε να μάθετε!
Το δάχτυλο ασκήσεις συντονισμού και το άγχος μείωση των ασκήσεων, θα συμβάλει στη μείωση της έντασης και βάζουν συχνά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Μια ευτυχισμένη διάθεση και ένα ευχάριστο περιβάλλον μπορεί να βοηθήσει να κάνουν την εκμάθηση διασκεδαστική.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει τουλάχιστον 30 λεπτά για κάθε μάθημα.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα δάχτυλά σας όσο πιο κοντά στην αρχική της θέση, όπως και να ελαχιστοποιηθούν οι κινήσεις των χεριών σας, ενώ είστε μάθησης.
Μαθαίνοντας να πληκτρολογήσετε είναι όλα σχετικά με τα λάθη, οπότε μην αποθαρρύνεστε αν χτυπήσει το λάθος πλήκτρο.
Προσπαθήστε να πληκτρολογήσετε με σταθερή ταχύτητα.
Άρση τους καρπούς σας θα βοηθήσει να εξασφαλίσει τα δάχτυλά σας μπορεί να αναπηδήσει προς τα κάτω και χτύπησε τα πλήκτρα γρήγορα και με ακρίβεια.
Για εναλλαγή μεταξύ πεζών / κεφαλαίων χρησιμοποιείτε πάντα το αντίθετο χέρι. Σημείωση: τα γράμματα σε ορισμένα πληκτρολόγια laptop μπορεί να είναι πιο κοντά.
Ελέγξτε την απόστασή σας από το πληκτρολόγιο. Προσαρμόστε την καρέκλα σας για να αποφύγετε ένα κοινό πρόβλημα - κάθονται πολύ κοντά στο πληκτρολόγιο. Ρυθμίστε τη γωνία της οθόνης σας για να ελαχιστοποιήσετε το θάμπωμα.
Η πιο πρακτική σας, τόσο καλύτερα θα πληκτρολογήσετε και να αυξήσει την ταχύτητά σας.
Εκτός αν ξέρετε ακριβώς όπου ένα γράμμα ή ένα αριθμητικό πλήκτρο είναι, δεν θα είναι σε θέση να πληκτρολογήσετε χωρίς να κοιτάζει προς τα κάτω στο πληκτρολόγιο.
Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε εξάσκηση σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο και όχι ένα φορητό πληκτρολόγιο.
Να είστε άνετοι με το πληκτρολόγιό σας και να βεβαιωθείτε ότι είναι στο σωστό ύψος για τα δάχτυλά σας.
Πριν ξεκινήσετε τη δοκιμή ταχύτητα δακτυλογράφησης βεβαιωθείτε ότι κάθεστε ίσια, τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα. Κρατήστε τους αγκώνες σας κοντά στο σώμα σας, τους καρπούς σας ίσια και τους πήχεις σας επίπεδο και να θυμάστε να κάνουν τακτικά διαλείμματα.
Χαλαρωτικό ασκήσεις: Διαδώστε τα δάχτυλα και των δύο χεριών μακριά. Κρατήστε για πέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε για συνολικά τρεις φορές.
Να είστε βέβαιος να μετρήσει την ταχύτητα πληκτρολόγησης περιοδικά - με το εργαλείο, μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας στην ταχύτητα και την ακρίβεια, όπως μπορείτε να μάθετε. Ο αριθμός των λέξεων ανά λεπτό δείχνει το επίπεδο πληκτρολόγησης.
Πληκτρολογώντας δοκιμές μετρούν δύο πράγματα, την ταχύτητα και τα λάθη, έτσι όταν παίρνετε πληκτρολογώντας ταχύτητα δοκιμής μας, δεν φαίνονται μόνο την ταχύτητα σας.
Αν το πληκτρολόγιο είναι πολύ υψηλή (καρέκλα πολύ χαμηλή) σφάλματα τείνουν να εμφανίζονται στην κορυφή σειρές του πληκτρολογίου. Αν το πληκτρολόγιο είναι πολύ χαμηλή (πρόεδρος υπερβολικά υψηλή) σφάλματα τείνουν να εμφανίζονται στις κάτω σειρές του πληκτρολογίου.
Χαλαρωτικό ασκήσεις: Έχετε το χέρι σας τοποθετείται σε θέση παρόμοια με την επέκταση του καρπού, εφαρμόζονται ήπια πίεση με το άλλο χέρι στην εκτεταμένη αντίχειρα σε ένα πίσω και προς τα κάτω κατεύθυνση. Κρατήστε για πέντε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Επαναλάβετε αυτό τρεις φορές ανά χέρι.
Μπορεί να απαιτήσει μια εβδομάδα ή δύο για να πάρει την ταχύτητα των ~ 50 λέξεις ανά λεπτό, αν ασκήσετε 30-60 λεπτά κάθε μέρα. Να είστε υπομονετικοί.
Τεντώστε τους καρπούς και τα δάχτυλα σας πριν από την έναρξη της δοκιμής πληκτρολόγηση.
Αν θέλετε να κάνετε πιο εύκολη την πληκτρολόγηση, θα πρέπει να βελτιώσει την επιδεξιότητα σας. Βοηθάει αν παίζετε κιθάρα ή άλλο όργανο που απαιτεί από τα χέρια σας.
Χαλαρωτικό ασκήσεις: Τεντώστε τα δύο χέρια προς τα έξω με τα δάχτυλα μαζί και σχεδιάστε ένα κύκλο με τα χέρια σας, εκ περιτροπής τους στον καρπό. Πέντε κύκλοι σε μία κατεύθυνση, στη συνέχεια, πέντε στην αντίθετη κατεύθυνση.
Συνομιλία με τους φίλους και την οικογένεια.
Τέλος για κάθε μάθημα, τότε δοκιμάστε ένα τεστ ταχύτητας.
Όταν μαθαίνουν να πληκτρολογείτε, είναι υψίστης σημασίας ότι έχετε κολλήσει σε μια σταθερή χρονοδιάγραμμα της πρακτικής ή τα δάχτυλά σας θα αρχίσει να χάνει τη μνήμη των μυών τους.
Χαλαρωτικό ασκήσεις: Κρατήστε τα χέρια σας προς τα έξω με τις παλάμες στραμμένες προς τα κάτω. Σηκώστε τα χέρια επάνω σαν να ήταν να πεις σε κάποιον να σταματήσει. Χρησιμοποιώντας την αντίθετη πλευρά, εφαρμόζεται πίεση στην παλάμη του σήκωσε το χέρι. Κρατήστε πίεση για πέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε για συνολικά τρεις φορές ανά χέρι.
Αν μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα, ενώ κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο, θα συνεχίσουν να έχουν μια δύσκολη περίοδο με ορθογραφικά λάθη και υπαγόρευσης όταν βγαίνετε σε πραγματικές καταστάσεις πληκτρολογώντας τον κόσμο, επειδή δεν θα είναι σε θέση να δείτε τα λάθη που εμφανίζονται στην οθόνη.
Κρεμώντας μια πετσέτα πάνω από τα χέρια σας ενώ πληκτρολογείτε.
Έναρξη της αργής και να μάθουν ολόκληρο το πληκτρολόγιο, πριν να μάθετε να πληκτρολογείτε γρήγορα.
Εάν η αποτύπωση του σας προκαλεί πόνο, σταματήστε αμέσως και να κάνουν ένα διάλειμμα.
Αν είστε εκμάθηση σε ένα εργασιακό περιβάλλον, προσπαθούν να διαπραγματευτούν με τον εργοδότη σας για μια ήσυχη ώρα της ημέρας για να αφιερώσουν στις σπουδές σας - ο εργοδότης σας θα επωφεληθούν άμεσα από τις νέες ικανότητές σας.
Είναι επιθυμητό να αποφύγετε την παραμονή σε μία θέση για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Χωρίστε την ημέρα σας με την εναλλαγή καθηκόντων, όταν είναι δυνατόν.
Μπορεί να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να υπενθυμίσω στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα από το πληκτρολόγιό σας.
Χαλαρωτικό ασκήσεις: Κρατήστε το χέρι σας προς τα έξω, με την παλάμη προς τα κάτω. Πέτα το χέρι προς τα κάτω στο ύψος του καρπού. Χρησιμοποιώντας την παλάμη του χεριού αντίθετο, εφαρμόζονται πίεση στο πίσω μέρος του χεριού μειώθηκε. Κρατήστε πίεση για πέντε δευτερόλεπτα, στη συνέχεια χαλαρώστε. Επαναλάβετε τρεις φορές ανά χέρι.
Καθώς η χρήση των υπολογιστών έχει αυξηθεί τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι τα τελευταία χρόνια Επαναληπτική Τραυματισμός καταπόνησης έχει γίνει συνδέονται με τη χρήση του πληκτρολογίου.
Για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης τραυματισμών κατάχρηση θα πρέπει να ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές στη στάση του σώματος, την τεχνική, workstation set-up και να κάνουν τακτικά διαλείμματα.
Καρπό, τους αγκώνες και το πληκτρολόγιο σας θα πρέπει να είναι στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο και σε γωνία 90 μοιρών με τα μπράτσα σας. Το πάνω μέρος της οθόνης σας θα πρέπει να είναι κοντά στο ύψος των ματιών.
Μην κοιτάτε το πληκτρολόγιο κατά την πληκτρολόγηση. Απλώς σύρετε τα δάχτυλά σας γύρω μέχρι να βρείτε τις ενδείξεις σειρά στο σπίτι. Μην χτυπάτε τα πλήκτρα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη δυνατή δύναμη.
Η επιτυχία και η βελτίωση εξαρτάται από την αποφασιστικότητά σας να κολλήσει με δακτυλογράφηση αφής αφού έχετε τελειώσει τη μάθηση. Για εκείνους που μπορεί να διστάζουν, θεωρούν ότι θα ανακτήσει περισσότερο από το χρόνο εκμάθησης σε λίγες εβδομάδες από την αύξηση της παραγωγικότητας.
Θα πρέπει επίσης να μάθουν να χρησιμοποιούν τα βασικά κλειδιά μαζί με τα πλήκτρα Ctrl και Alt - αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τις συντομεύσεις πληκτρολογίου.
Η άσκηση σε πραγματικές καταστάσεις της ζωής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσει περαιτέρω τις δεξιότητές σας και να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη σας.
Προγραμματίστε τακτικές πρακτική με «τεστ ταχύτητας» για να βελτιώσει την ταχύτητα πληκτρολόγησης.

The Impact of Touch Typing on Digital Communication

Touch typing plays a crucial role in enhancing digital communication, significantly impacting how quickly and effectively we interact in various online settings. By mastering this skill, individuals can experience faster communication, improved efficiency in email and chat applications, and greater effectiveness in remote working environments.

Faster and More Efficient Communication:

Touch typing dramatically speeds up the process of digital communication. Unlike the hunt-and-peck method, which slows down typing speed and interrupts the flow of thoughts, touch typing allows for a more fluid and rapid input of text. This efficiency is particularly beneficial in situations that require quick responses, such as during online meetings or while participating in fast-paced discussions. By reducing the time spent typing, touch typing enables individuals to convey their ideas more swiftly and engage in conversations with greater ease.

Benefits for Email and Chat Applications:

In the realm of email and chat applications, touch typing offers substantial advantages. It enhances productivity by allowing users to compose messages more quickly and accurately. This is particularly useful in professional settings where timely communication is essential. With touch typing, users can manage multiple email threads or chat conversations simultaneously without losing focus or making frequent errors. The ability to type efficiently also improves the overall quality of communication by reducing typos and ensuring that messages are clear and coherent.

Importance in Remote Working Environments:

Remote working environments rely heavily on digital communication tools, making touch typing an invaluable skill. As remote work often involves extensive use of email, instant messaging, and collaborative platforms, the ability to type quickly and accurately can streamline workflows and enhance collaboration. Touch typing reduces the time spent on typing tasks, allowing remote workers to focus on their core responsibilities and engage more effectively with their teams. This efficiency is critical in maintaining productivity and ensuring smooth communication across different time zones and locations.

In conclusion, touch typing significantly impacts digital communication by enabling faster, more efficient interactions. Its benefits extend to email and chat applications, where it enhances productivity and accuracy. In remote working environments, touch typing is essential for effective and timely communication, contributing to overall efficiency and collaboration.