Hastighetstest

0
OPM
0
Feil
00:00
Tid

Hint

Prøv å ikke se på tastaturet. Det vil være vanskelig i begynnelsen, men som du avanserer gjennom øvelsene, vil du finne det enklere og fingrene begynner å bevege seg uten at du bevisst bestemmer hvilken finger som er assosiert med hvilken tast.
Mens du lærer å skrive, se over tastaturet for å se hvilken finger du skal bruke. Ikke vær redd for å gjøre en feil - hvis du gjør det, vil programmet vise deg den riktige tasten å trykke på. Hvis tasten er riktig, indikeres dette med grønt, hvis det er galt, rødt.
Prøv å umiddelbart introdusere de nye kunnskapene som en del av dine daglige aktiviteter på datamaskinen Det er ingen bedre måte å lære touch.
Sett opp en tidsplan. Med mindre du oppretter en tidsplan for læring, er det altfor lett å finne en unnskyldning for ikke å øve.
Hold et øye med hvor mange feil du gjør, og konsentrerer seg om å redusere dine feil i fremtidige tester, snarere enn å øke skrivehastigheten. Sluttresultatet vil bli økt produktivitet.
Du kan finne det nyttig å stille si navnet på tasten mens du trykker på den. Ikke la dine feil føre til at du mister motet; touchmetoden er en ferdighet som kan læres av øvelse.
Vær tålmodig. Når de riktige tastetrykk-mønstre er lært, så vil hurtighet og nøyaktighet komme av seg selv.
Flytt bare fingeren som trengs for å finne en tast. Ikke la andre fingrene til å vandre bort fra sine tildelte hjemtaster.
Fingrene skal være på hjemtastene og hendene burde helle i samme vinkel som tastaturet. Ikke la håndleddene blir late og hvile mot skrivebordet eller tastaturet.
Gjør hver øvelse flere ganger til du er fornøyd med resultatet ditt.
Ikke slå på tastene. Prøv å bruke så lite makt som mulig. Slapp av mellom hvert ord ved å hvile alle ti fingre på tastene.
For å hvile en hånd uten å aktivere tastene, slippe alle fem fingre samtidig hvor som helst på tastaturoverflaten.
Trykk hver tast lett, men tydelig med én finger om gangen, og pass samtidig på at du ikke tilfeldigvis trykker andre taster.
For å aktivere auto-repeat, berører og holder en finger på ønsket tast. Løft fingeren for å stoppe auto-repeat.
Skrive-spill er en morsom måte å forbedre hastighet og nøyaktighet. Ha det gøy mens du lærer!
Fingerkoordinasjonsøvelsene og de avstressende øvelsene vil bidra til å redusere spenninger og ofte sette et smil på ansiktet ditt. Godt humør og et hyggelig miljø kan bidra til å gjøre læring gøy.
Sørg for at du tillater minst 30 minutter for hver leksjon.
Sørg for at du holder fingrene så nær hjem-posisjon som mulig og minimere håndbevegelsene dine mens du lærer.
Å lære å skrive handler om å gjøre feil, så ikke mist motet hvis du treffer feil tast.
Prøv å skriv med konstant hastighet.
Å løfte håndleddene vil bidra til å sikre at fingrene kan gå ned og treffer tastene raskt og nøyaktig.
Hvis du vil bytte mellom store / små bokstaver bruk alltid den andre hånden. Merk: bokstavene på noen bærbare tastaturer kan være tettere sammen.
Sjekk avstanden din fra tastaturet. Juster stolen for å unngå et vanlig problem – å sitte for nær tastaturet. Juster vinkelen på skjermen for å minimere gjenskinn.
Jo mer du øver, jo bedre vil du skrive og hastigheten din vil øke.
Med mindre du vet nøyaktig hvor en bokstav eller en talltast er, vil du ikke være i stand til å skrive de uten å se ned på tastaturet.
Om mulig, prøv å øve på et vanlig tastatur og ikke et laptop-tastatur.
Vær komfortabel med tastaturet og sørg for at det er i riktig høyde for fingrene.
Før du starter hastighetstest, sørg for at du sitter rett, og føttene flatt på gulvet. Hold albuene tett inntil kroppen din med rette håndledd og underarmer, og husk å ta regelmessige pauser.
Avslappende øvelser: Spre fingrene på begge hendene langt fra hverandre. Hold i fem sekunder, deretter slapp av. Gjenta totalt tre ganger.
Sørg for å måle skrivehastigheten din jevnlig - med vårt verktøy kan du sjekke din fremgang i både hastighet og nøyaktighet mens du lærer. Antall ord per minutt indikerer dit skrivenivå.
Skrivetestene måler to ting, fart og feil, så når du tar vår skrivehastighetstest, ikke bare se på hastigheten din.
Hvis tastaturet er for høyt (stolen for lavt) vil feil ha en tendens til å forekomme i de øverste tastaturradene. Hvis tastaturet er for lavt (stolen for høyt) har feilene en tendens til å oppstå på de nedre tastaturradene.
Avslappende øvelser: Ha hånden plassert i en stilling som rett i forhold til håndleddet. Trekk tommelen bak og nedover med den andre hånden. Hold i fem sekunder og slappe av. Gjenta dette tre ganger per hånd.
Det kan ta en uke eller to for å få til hastigheten på ~ 50 ord per minutt hvis du øver 30-60 minutter hver dag. Vær tålmodig.
Strekk håndleddene og fingrene før du starter en skrivetest.
Hvis du ønsker å gjøre å skriving enklere, bør du forbedre dine fingerferdigheter. Det hjelper hvis du spiller gitar eller et annet instrument som bruker hendene.
Avslappende øvelser: Strekk begge armene utover med fingrene sammen og tegn en sirkel med hendene, roter ved håndleddet. Fem kretser i en retning, og deretter fem i motsatt retning.
Chat med venner og familie.
Avslutt hver leksjon, og prøv deretter en hastighetstest.
Når du lærer å skrive, er det svært viktig at du holder deg til en jevn tidsplan for øving, ellers vil fingrene begynner å miste sin muskelhukommelsen.
Avslappende øvelser: Hold en arm utover med håndflatene vendt nedover. Løft hendene opp som om du stoppe noen. Ved hjelp av den andre hånden, legge trykk på håndflaten av den hevede hånden. Hold trykket i fem sekunder, deretter slapp av. Gjenta til tre ganger for hver hånd.
Hvis du lære å skrive touch mens du ser på tastaturet, vil du fortsette slite med stavefeil og diktering når du går ut i den virkelige skrivesituasjoner fordi du ikke vil være i stand til å se feilene på skjermen.
Draper et håndkle over hendene mens du skriver.
Start rolig og lær hele tastaturet før du lære å skrive touch.
Hvis skriving medfører smerte, stopp umiddelbart og ta en pause.
Hvis du lærer i et arbeidsmiljø, prøve å forhandle med arbeidsgiveren din for en rolig dedikert tid av dagen for studiene dine - din arbeidsgiver vil dra direkte nytte av dine nye ferdigheter.
Det er ønskelig å unngå å være i en posisjon i lengre perioder. Bryt opp dagen med vekslende oppgaver når det er mulig.
Det kan hjelpe deg til å bruke programvare ved å minne deg selv på å ta en pause fra tastaturet.
Avslappende øvelser: Hold en armen rett ut, med håndflaten vendt ned. Slipp hånden nedover ved håndleddet. Ved å bruk håndflaten til den andre hånden, legg trykk på baksiden av nedslupne hånden. Hold i fem sekunder, deretter slapp av. Gjenta tre ganger per hånd.
Ved at databruk har økt både på jobb og hjemme de siste årene har belastningsskader blitt assosiert med bruk av tastaturet.
For å redusere risikoen for å utvikle belastningsskader du bør følge beste praksiser for holdning, teknikk og arbeidsstasjonsoppsett. Ta jevnlige pauser.
Håndleddet, albuer og tastaturet skal være horisontalt og parallelle i en 90 graders vinkel i forhold til overarmene. Toppen av skjermen bør være i nærheten øyehøyde.
Ikke se på tastaturet når du skriver. Bare skyv fingrene rundt til de finner markeringene til hjemraden. Ikke slå på tastene. Prøv å bruke så lite makt som mulig.
Suksess og forbedring avhenger av din vilje til å holde fast med touchmetoden etter at du er ferdig med kurset. For de som kanskje nøler, ta i betraktning at du vil mer enn ta igjen tapt tid med et par uker økt produktivitet.
Du bør også lære å bruke de viktigste tastene sammen med Ctrl- og Alt-tasten - dette er svært nyttig for hurtigtaster.
Øv virkelige situasjoner. Det er en fin måte å ytterligere forbedre dine ferdigheter og bygge opp selvtillit.
Planlegg jevnlige øvelser med hastighetstester for å forbedre skrivehastigheten.